Всичко, което трябва да знаете за себе си лежи в дланта

...
Всичко, което трябва да знаете за себе си лежи в дланта
Коментари Харесай

Земя, огън, вода или въздух: Какво разкрива формата на дланите ти за теб

Всичко, което би трябвало да знаете за себе си лежи в дланта на ръката ви или най-малко по този начин ще ви кажат хиромантите - хората, които гледат на ръка.  От всички практики за гадаене, гледането на ръка, известно също като хиромантия, е един от най-високо ценените и комплицирани способи. Просто казано, хиромантията е изкуството да се проучват физическите характерности на ръцете, с цел да се интерпретират характерностите на личността и да се плануват бъдещи събития.

Въпреки че точният ѝ произход остава незнаен, се счита, че хиромантията стартира в антична Индия, разпространявайки се по евразийската суша до Китай, Тибет, Персия, Египет и Гърция. Всъщност Аристотел разказва в детайли четенето на дланта в своя труд  " История на животните "  преди 2 500 години. Неговото мнение било, че " линиите не са изписани на човешката ръка без причина. "

След като изпада в недружелюбност през Средновековието поради свързването ѝ с вещерство и нечисти сили, хиромантията претърпява огромно възобновление през 19-ти век, когато ползата към окултизма нараства.

В рамките на тази окултна процедура ръцете се смятат за портали, които дават безценна информация. Но, вярвате или не, разбирането на основите на четенето на длан не е толкоз мъчно, колкото си мислите, и всеки може да го усвои.

Днес няма да намесваме разгадаването на линиите на дланите ви, а ще стартираме от самата основа на хиромантията - анализирането на цялата длан. Когато стартирате своя разбор, най-добре е да започнете с по-големи наблюдения, като преминете към по-нюансирани елементи. Въпреки че мненията се разграничават, доста модерни хироманти считат, че е значимо да се проучват както лявата, по този начин и дясната ръка: недоминиращата ръка разкрива естествената персона и темперамент, до момента в който преобладаващата ръка демонстрира по какъв начин тези черти са приоложени на процедура. Заедно те разкриват по какъв начин човек употребява капацитета си в този живот.

 f iStock

За да започнете, отделете време за внимателно изследване на дланите ви. Каква е текстурата и формата им?  В хиромантията има четири съществени форми на дланите, всяка от които е обвързвана с друг детайл - огън, вода, земя и въздух, и обвързваните с тях черти.

Въпреки че четирите детайла също са вградени в астрологията, вашият вид длан може да не подхожда на вашия астрологичен профил. Например, в случай че вашият безоблачен знак е Овен (огнен знак), формата на ръката ви може да е на воден знак, разкривайки нюансирана визия за сложността на вашата персона.

Продължете да четете в галерията ни, с цел да разберете какво значат 4-те вида длани:
 Какво разкрива формата на дланите ти за теб  Какво разкрива формата на дланите ти за теб  Какво разкрива формата на дланите ти за теб  Какво разкрива формата на дланите ти за теб
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР